Аудит Система якості 2022 рік

2022-11-25 11:03:00

   

25.11.2022

Компанія «ЕКСПЕРТИЗА МВК» вкотре довела відповідність міжнародним стандартам якості ISO 9001:2015

 

21-22 листопада 2022 року ТОВ «ЕКСПЕРТИЗА МВК» успішно пройшло черговий наглядовий аудит міжнародним органом із сертифікації ТОВ «ГЛОБАЛ СЕРТИФІК» (LLC Global Certifik) та підтвердило відповідність системи управління якістю Компанії вимогам міжнародного та національного стандарту ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 9001:2015.

Під час проведення аудиту ТОВ «ЕКСПЕРТИЗА МВК» було надано всю необхідну документацію системи управління якістю компанії, а також можливість для ознайомлення з її функціонуванням. Аудиторською групою LLC Global Certifik були зазначені покращення, що відбулися у 2022 році, позитивні аспекти компанії, таких як, зразкове виконання конкретних вимог, розуміння процесів, ключових показників, наявність сучасного програмного обладнання, раціональне праця на робочому місці, робоча атмосфера.

На сьогодні, під час введення на всій території України воєнного стану через військову агресію Російської Федерації проти України з 24 лютого 2022 року Указом Президента №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», нами було впроваджено діючі процеси Експертизи, які дозволяють протидіяти ризикам, що виникають, зберігаючи при цьому загальний напрямок руху до досягнення цілей Експертизи, включаючи надійне управління змінами.

Війна відобразилась на функціонуванні нашої Компанії. В умовах воєнного стану, активних бойових дій в України виникли загрози життю наших співробітників, обмеження доступу до їх робочих місць, обмеження в реалізації їх функціональних обов’язків, що знизило продуктивність праці Компанії в цілому і зменшило результативність її господарської діяльності. Але Компанія адаптувалась до складних умов воєнного стану. На теперішній час Компанія працює в звичайному режимі при виконанні всіх мір безпеки задля уникнення загрози під час воєнного стану в Державі. Здоров'я та безпека наших співробітників, партнерів та клієнтів, а також висока якість обслуговування є першими нашими основними цінностями.

Ми об'єднали наш підхід до охорони здоров'я, безпеки, навколишнього середовища та якості в єдиній політиці, оскільки вважаємо, що забезпечення високої якості потребує загального підходу.

У своїй діяльності ЕКСПЕРТИЗА МВК керується принципами, що задовольняють вимоги діючих та потенційних клієнтів щодо наявності сертифікату на систему управління якістю Компанії відповідно до стандарту ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT) шляхом підтвердження постійної відповідності і результативності системи менеджменту в цілому, а також її постійну відповідність і придатність для сфери сертифікації.

                         

Все буде Україна!